Άρθρα και πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση μπορεί να ενισχύσει την Ασφάλεια των Τροφίμων που χειρίζεται

Φίλτρο Τίτλου     Προβολή # 
# Τίτλος άρθρου
1 Η σημασία της δέσμευσης της Διοίκησης για την επιτυχημένη εφαρμογή ενός συστήματος ασφάλειας τροφίμων
2 Εκπαιδευτικό υλικό για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης
3 Η επικύρωση των προληπτικών μέτρων ελέγχου σε ένα Σύστημα Ασφάλειας Τροφίμων
4 Τα προβλήματα εφαρμογής του HACCP στην επαγγελματική κουζίνα
5 Η σημασία της διατήρησης της ψυχρής αλυσίδας από το χωράφι στο τραπέζι
6 Επιλογή πρώτων υλών στις βιομηχανίες τροφίμων
7 Διαχείριση κρίσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων και πως επηρεάζεται η επιχείρησή σας
8 Το πρότυπο Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000 και η σχέση του με το HACCP
9 Διαχείριση αλλεργιογόνων συστατικών στα τρόφιμα
10 Αξιολόγηση προμηθευτών και πως να διασφαλίσετε την ίδια σας την επιχείρηση
11 Καθαριότητα και Υγιεινή σε μια Μονάδα Επεξεργασίας Τροφίμων
12 Τρόποι μείωσης των κινδύνων κατά την αποθήκευση υλικών και προϊόντων
13 Διατροφικά σκάνδαλα και πως μπορούν να αποφευχθούν