Ασφάλεια Τροφίμων

Η Ασφάλεια των Τροφίμων είναι ένα θέμα που απασχολεί τους καταναλωτές, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες διατροφικές κρίσεις (επιμολυσμένο ηλιέλαιο, διοξίνες, μελαμίνη κλπ). Η ασφάλεια των τροφίμων αφορά όλους από τον παραγωγό στο χωράφι μέχρι τον καταναλωτή στο σπίτι. Είναι μια αλυσίδα και επομένως οι πληροφορίες πρέπει να περνούν από το ένα κομμάτι στο άλλο με διαφανή και συγκεκριμένο τρόπο. Για το σκοπό αυτό υπάρχουν τα Συστήματα Ασφάλειας των Τροφίμων. Τα συστήματα αυτά δίνουν τις κατευθύνσεις για το τρόπο που πρέπει να χειριστούμε ένα τρόφιμο, είτε παράγουμε την πρώτη ύλη, είτε το μεταποιούμε, είτε το μεταφέρουμε, είτε το συσκευάζουμε, είτε το πουλάμε, έτσι ώστε να είναι ασφαλές για κατανάλωση. Η food:grade είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται σε θέματα Ασφάλειας Τροφίμων και την εγκατάσταση των σχετικών Συστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στους ακόλουθους συνδέσμους:

  • Υπηρεσίες

    Υπηρεσίες σχετικές με την Ασφάλεια των Τροφίμων (συμπεριλαμβανομένων των ζωοτροφών και των ζωικών υποπροϊόντων) και τους τρόπους διαχείρισης αυτής.

  • Άρθρα

    Άρθρα και πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση μπορεί να ενισχύσει την Ασφάλεια των Τροφίμων που χειρίζεται

  • Συχνές Ερωτήσεις

    Απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα που αφορούν θέματα ασφάλειας τροφίμων. Μπορείτε να δείτε απαντημένο και το δικό σας ερώτημα, χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.