Σφάλμα
  • JFolder::create: Could not create directory
  • JFolder::create: Could not create directory
Άρθρα Εκτύπωση E-mail

Τα στελέχη της food:grade ενημερώνονται σε συνεχή βάση σε θέματα ασφάλειας τροφίμων, ανάπτυξης επιχειρήσεων και τεχνολογίας τροφίμων. Η σημασία που δίνουμε στη έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών και των συνεργατών παίζει κυρίαρχο ρόλο στην φιλοσοφία της εταιρείας μας. Για το σκοπό αυτό ανατρέχουμε σε καθημερινή βάση σε πληθώρα περιοδικών, ιστοσελίδων και portals, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι ακολουθούμε τις εξελίξεις του κλάδου από την πρώτη γραμμή και ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες την κατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, η βιβλιοθήκη μας με επιστημονικά βιβλία στα θέματα των τροφίμων πληθαίνει συνεχώς.

Χρησιμοποιώντας αυτό τον πλούτο γνώσεων σε συνδυασμό με την πρακτική εμπειρία από την αγορά, θα ενημερώνουμε την ιστοσελίδα μας, σε τακτική βάση, με άρθρα που εστιάζουν στους τομείς:

Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε υπεύθυνα τον επαγγελματία στα θέματα των τροφίμων, ώστε να γνωρίζει τα εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει για διασφαλίσει την επιχείρησή του και να την βάλει σε στέρεες βάσεις ανάπτυξης.