Οι περισσότερες επιχειρήσεις στην αλυσίδα των τροφίμων, από τον αγρό μέχρι και τα δίκτυα διανομής σε πελάτες λιανικής, αναγνωρίζουν την ανάγκη για ένα ασφαλές και ποιοτικό τρόφιμο. Βέβαια, ακόμα και οι καλύτερες πρακτικές προληπτικών μέτρων ελέγχου είναι απλώς κείμενα και οδηγίες (είτε ηλεκτρονικά είτε σε φυσικά έντυπα) μέχρι και την στιγμή εκπαίδευσης του προσωπικού πάνω σε αυτές τις διαδικασίες ασφάλειας των τροφίμων. Εκτός και αν η επιχείρηση απευθύνεται μόνο σε τοπικό επίπεδο, είναι σίγουρο ότι οι απαιτήσεις για διαχείριση ασφάλειας πηγάζουν από πολλαπλούς οργανισμούς (κρατικούς Φορείς, πελάτες εξωτερικού, Διεθνή πρότυπα, Νομοθεσία ΕΕ, κτλ.). Στην εποχή της διεθνούς αλυσίδας τροφίμων (προμηθειών και πωλήσεων) είναι συνηθισμένο να απαιτούνται πολλαπλά πρότυπα, προδιαγραφές λειτουργίας και παραγωγής που καθιστούν την εκπαίδευση πολύπλοκη. Πως ανταποκρίνεται με σιγουριά η επιχείρησή σας σε τέτοιες αυξημένες απαιτήσεις; |
|
- Σφάλμα
|
|||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||
|